Karate: Maša Martinović ukupna pobjednica Svjetske lige!

Karate: Maša Martinović ukupna pobjednica Svjetske lige!

Maša je Premier ligi slavila na turnirima u Parizu, Laškom, Tumenu (Rusija) i Istanbulu, dok je u Frankfurtu osvojila srebrno odličje

Maša Martinović

Maša Martinović ukupna je pobjednica Svjetske Premier lige u karateu u kategoriji preko 68 kilograma. Završnica lige održana je u Salzburgu, a Maša je izgubila u prvom kolu od Francuskinje Anne Laurie Florentin nakon preglasavanja sudaca. Maša nije imala sreće, Florentin nije ušla u finale i hrvatska karatistica nije dobila priliku kroz repasaž doći do trećeg mjesta. U konačnici to nije bilo ni bitno za ukupan poredak.

Maša je Premier ligi slavila na turnirima u Parizu, Laškom, Tumenu (Rusija) i Istanbulu, dok je u Frankfurtu osvojila srebrno odličje. Maša Martinović postala je tako prva Hrvatica koja je ukupna pobjednica u pojedinačnoj konkurenciji.

Kada je u pitanju turnir u Salzburgu hrvatski predstavnici osvojili su četiri odličja od čega je tri otišlo u ruke predstavnicima Primorsko-goranske županije. Goran Lučin osvojio je zlato u do 75 kilograma, hrvatska kata vrsta i Ivona Tubić (do 68 kg) srebro, dok je Azra Saleš bila brončana do 68 kilograma.

Ana Lenard bila je zlatna (do 61 kg), treći je u kategoriji preko 84 kilograma bio Ivan Zoričić. Hrvatska reprezentacija u katama u sastavu Ivan Ermenc, Franjo Maškarin i Damjan Padovan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.