Kardinal Josip Bozanić primio hrvatske rukometaše uoči SP-a

Kardinal Josip Bozanić primio hrvatske rukometaše uoči SP-a

- Životopisi Alojzija Stepinca bilježe da je bio strastveni rukometaš. To je postao za vrijeme studija u Rimu. Želim da vam on bude uzor i pomoć, kazao je na prijemu kardinal Bozanić

Hrvatski rukometaši kod Josipa Bozanića

Hrvatsku mušku seniorsku rukometnu reprezentaciju, zajedno s njenim stručnim stožerom, u ponedjeljak je primio kardinal Josip Bozanic, te je tom prilikom hrvatskoj reprezentaciji poželio puno uspjeha na nadolazećem Svjetskom prvenstvu što će se od 15. siječnja do 1. veljače održati u Kataru.

Standardna je to već praksa hrvatske rukometne reprezentacije prije odlaksa na velika natjecanja pa tako i na ovo Svjetsko prvenstvo, a tom se prilikom na prijemu i podršci zahvalio i izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža. Kardinal Bozanić imao je priliku razgovarati sa svakim reprezentativcem te uz blagosolov poželjeti sreću hrvatskoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu.

– Životopisi Alojzija Stepinca bilježe da je bio strastveni rukometaš. To je postao za vrijeme studija u Rimu. Želim da vam on bude uzor i pomoć, kazao je na prijemu kardinal Bozanić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.