Karlović: “Nijanse su ovoga puta bile na Ramovoj strani”

Karlović: “Nijanse su ovoga puta bile na Ramovoj strani”

Ivo Karlović svjestan je kako je ponovno zamalo izgubio naslov u Newportu...

Ivo Karlović/Getty Images

Hrvatskom tenisaču Ivi Karloviću drugu godinu zaredom izmakla je fantastična prigoda za podizanje trofeja na ATP turniru u Newportu, ondje gdje se nalazi i teniska Kuća slavnih.

Bolji od njega u tri je seta bio domaći tenisač Rajeev Ram, kojemu je trijumf nad Karlom drugi naslov na Touru u karijeri, a i prvi je osvojio upravo u Newportu.

Oba finalista složila su se oko vjerojatno prijelomnog trenutka meča – bio je to početak drugoga tie-breaka kada je Ram nevjerojatno vratio odličan Karlovićev servis i preuzeo vodstvo, a potom i mirno okončao susret. “Bio sam malo iznenađen kako sam pogodio. Ne mogu kazati da bih to mogao svaki put, nema šanse, ali dogodilo mi se baš kad je trebalo”, prokomentirao je Amerikanac.

“Upravo je to ono što je činilo razliku – bio je stanju tako pogađati u ključnim trenucima”, uključio se pak Div sa Šalate. “Nema se tu što previše dodati, pogodio je zaista nevjerojatne udarce”. Ove je godine bio sretniji; na kraju se sve svodi na poen ili dva, a nijanse su jednostavno bile na njegovoj strani”, zaključio je Ivo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.