Karlovićev protivnik: “Nikad nisam vidio takve servise”

Karlovićev protivnik: “Nikad nisam vidio takve servise”

Ivo Karlović u četiri je seta svladao švedskog kvalifikanta Eliasa Ymera u prvom kolu Wimbledona s nevjerojatna 42 as servisa.

Ivo Karlović/Foto: Gettyimages

U utorak je Ivo Karlović u prvom kolu Wimbledona vrlo sigurno u četiri seta svladao švedskog kvalifikanta Eliasa Ymera, inače 133. tenisača svijeta ubacivši nevjerojatna 42 as servisa.

I sam Karlović je naglasio kako ga je servis dobro zaslužio osim u prvom setu kada je izgubio u 13. igri: “Ako me ide servis, puno je lakše igrati, a danas me je jako dobro išao.”

Sljedeći protivnik Diva sa Šalate biti će neugodni Ukrajinac Alexander Dolgopolov.

U svom debitantskom nastupu u glavnom ždrijebu Wimbledona, Elias Ymer osvojio je jedan set, no više od toga 17 godina stariji Karlović mu nije pružio. Ymer je naglasio kako je puno naučio iz ovog dvoboja što će mu pomoći na njegovom putu ka vrhu, a potom se osvrnuo na Karlovićev servis: “Nikad nisam vidio takve servise. Sljedeći put kada budemo odmjerili snage nadam se da ću mu vratiti barem jedan servis.”

Inače, Ymer u dvoboju niti jednom nije uspio oduzeti servis Karloviću koji na travi ove sezone igra u vrlo dobroj formi što je već dokazao polufinalem turnira u Halleu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.