Kadeti osvojili broncu na Međunarodnom turniru u Bugojnu!

Kadeti osvojili broncu na Međunarodnom turniru u Bugojnu!

HRS

Hrvatska muška kadetska reprezentacija na petom izdanju Međunarodnog turnira ”Rukomet je moja budućnost” u Bugojnu osvojila je brončanu medalju. Izabranici Luke Panze dobro su krenuli u susret te pitanje pobjednika riješili već u prvom poluvremenu.

Hrvatska je slavila nad Austrijom 42:31 (25:15), a najefikasniji bili su Marino Vulić s osam golova, Halil Jaganjac i Daniel Vusić sa šest te Vito Bahtijarević i Filip Curiš s četiri postignuta pogotka.

Izbornik Luka Panza prije odlaska na turnir zajedno sa stožerom imao je jedan cilj i zadovoljan je zaključio po završetku turnira: ”Što se tiče nastupa na turniru, ako ćemo gledati rezultatski, imali smo samo jedno loše poluvrijeme u polufinalu protiv Poljske. Mi smo u Bugojnu stigli s ciljem da isprobamo igrače koji do sad nisu igrali ili su manje igrali u reprezentaciji i da uigramo novu obranu. Imamo pet debitanata. Mislim da smo odradili korektno cijeli turnir, ali rezultatski uvijek trebamo i moramo težiti višem. Definitivno su se neki pojedinci nametnuli u Bugojnu i mislim da imamo jednu zadovoljavajuću širinu pred pripreme za Svjetsko prvenstvo. Treba reći da i u odnosu na Europsko prvenstvo nedostaje nam deset igrača. U Bugojnu nisu išli dvojica vratara Mateo Radočaj i Ivan Ereš, lijevo krilo Leon Strbad, desna krila Darijo Raguž i Filip Turčić, pivot Adrian Miličević, lijevi vanjski Josip Šarac, kapetan Ivan Koncul, Ivan Martinović i Anthony Jurman.”

Hrvatska na V.  Međunarodnom turniru ”Rukomet je moja budućnost”:
Skupina B:
Hrvatska – Austrija 35:29 (16:15)
Hrvatska – Katar 35:12 (17:4)
Hrvatska – Švicarska 41:32 (23:16)
Polufinale:
Hrvatska – Poljska 25:27 (12:18)
Utakmica za 3. mjesto:
Hrvatska – Austrija 42:31 (25:15)Poredak:
1. Slovenija
2. Poljska
3. Hrvatska
4. Austrija
5. Švicarska
6. Makedonija
7. Bosna i Hercegovina
8. Katar

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.