Kauboji na prijemu kod predsjednice i premijera

Kauboji na prijemu kod predsjednice i premijera

Foto: Facebook/HRS

Nakon predivnog dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, Kauboji su se uputili na prijem kod predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović.

Predsjednica je s ponosom primila  naše igrače i stručno vodstvo hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju i izborila izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj.

“Čestitam na velikoj pobjedi i izvrsnim igrama svim igračima i stručnom stožeru. To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila jedna mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još puno ovakvih rezultata. Vaša upornost, zajedništvo i vjera trebaju biti putokaz ne samo sportašima nego i nama političarima da ostvarimo rezultate i na svim ostalim poljima u društvu”, rekla je predsjednica.

U ime momčadi reprezentativni dres s potpisom svih igrača predsjednici je uručio kapetan Marko Kopljar.

Nakon svečanog prijema kod predsjednice igrači i stručni stožer reprezentacije uputili su se na prijem kod  Predsjednika Vlade  Republike Hrvatske Tihomira Oreškovića.

“Čestitam igračima i stručnom stožeru osvajanje brončane medalje i plasman na svjetsko prvenstvo. Vidjeli smo vaš trud i timski duh. Vi ste mlada ekipa i uvjeren sam da vas u budućnosti čekaju novi uspjesi. Svi se ponosimo s vama i hvala vam što ste nam donijeli malo osmijeha na lica”, rekao je premijer Orešković.

Predsjednik nadzornog odbora HRS-a Tomislav Grahovac zahvalio je predsjedniku Vlade na prijemu i izrazio nadu da će hrvatska rukometna reprezentacija biti čest gost kod premijera nakon povratka sa velikih rukometnih natjecanja.

Kapetan reprezentacije Marko Kopljar predao je predsjedniku dva dresa i dvije lopte sa potpisima svih reprezentativaca za njegove sinove Filipa i Jakova koji imaju šest i osam godina.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.