KAUBOJI VEČERAS PROTIV MAĐARSKE LOVE DRUGU POBJEDU

KAUBOJI VEČERAS PROTIV MAĐARSKE LOVE DRUGU POBJEDU

Drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj hrvatska reprezentacija igra večeras u 20:45 h protiv Mađarske.

Facebook HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj protiv Saudijske Arabije rezultatom 28:23 (12:11).  Utakmica je odigrana s puno tehničkih grešaka i slabom 6-0 obranom ali s pozitivnim ishodom za hrvatsku reprezentaciju.

Večeras je na rasporedu utakmica protiv naših susjeda Mađara koji slove kao jedna iskusna reprezentacija koja igra dobar rukomet. Ipak, u reprezentaciji Mađarske ne vlada baš dobra atmosfera. Uz ozljedu njihovog najboljeg i najvažnijeg igrača, 35-godišnjeg Laszla Nagya šuška se i o odlasku sadašnjeg izbornika reprezentacije Javiera Sabate.  Laszlo Nagy ozlijedio se na prvoj utakmici protiv Njemačke te je za večerašnji nastup protiv Hrvatske još uvijek upitan.

Bez obzira na ozljedu njihovog najboljeg igrača, Mađari imaju i druge adute u reprezentaciji. Prije svega tu je odličan golman Mikler i jedan od najperspektivnijih pivota svijeta po mišljenju mnogih 21-godišnji  Banhidija. Treba još istaknuti i lijevog vanjskog Richarda Boda te Jamalia .

„Vidjet ćemo hoće li David pobijediti Golijata. Mi smo brzi, oni su jaki”., izjavio je izbornik Babić uoči nadolazeće utakmice

Reprezentaciju Mađarske čine većinom igrači iz Veszprema i Szegeda. Posljednji put kad su bili blizu osvajanju brončane medalje bilo je na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu kada ih je na to putu zaustavila upravo Hrvatska. Mađarska se nije uspjela kvalificirati na prošlogodišnje Olimpijske igre u Rio de Janeiru, a na Euru u Poljskoj postigla je tek jednu pobjedu u šest utakmica.

Utakmica je na rasporedu večeras u 20:45 h i našim Kaubojim želimo puno sreće i novu pobjedu.

15977402_579746982234702_5605679867896968353_n

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.