Kazne Mamiću i Cvitanoviću, utakmica stanke za Fernandesa i Bobana

Kazne Mamiću i Cvitanoviću, utakmica stanke za Fernandesa i Bobana

Disciplinski sudac MaxTV Prve lige donio je odluke o kaznama za delikte u prošlom kolu...

Zoran Mamić/Foto: Gettyimages

Disciplinski sudac MaxTV Prve lige Krešimir Vlajčević donio je odluke o suspenzijama i kaznama za učinjeno u proteklom prvenstvenom kolu.

Najviše posla imao je Vlajčević na utakmici Rijeke i Dinama. Tako su ‘pocrvenjeli’ Junior Fernandes i Bruno Boban ‘zaradili’ utakmicu zabrane igranja te tri, odnosno četiri tisuće kuna kazne, dok će trener Zoran Mamić prema prijavi glavnog suca Strahonje zbog nesportskog ponašanja u blagajnu Lige morati uplatiti tri tisuće kuna. Kažnjen je i službeni predstavnik modrih Igor Cvitanović, koji će morati platiti tisuću kuna.

Nije dobro prošao niti Dražen Medić, kojega je arbitar udaljio s utakmice Istre i Zagreba zbog nepošitvanja uputa o ponašanju u tehničkom prostoru te neprimjerenog obraćanja sucu za vrijeme utakmice, a zbog ponovljenog prekršaja šef struke pjesnika kažnjen je s tri tisuće kuna.

Svojim su klubovima, pak, nove kazne na leđa natovarili Armada i Torcida, koje Vlajčević već tradicionalno spominje u svom izvješću – Rijeka i Hajduk tako će tako zbog navijačkih grijeha morati platiti svaki po pet tisuća kuna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.