Kek ima tajni plan za AEK, Jimenez oprezan

Kek ima tajni plan za AEK, Jimenez oprezan

Rijeka na gostovanje odlazi u nadi da će pozitivan ishod pokrenuti lavinu dobrih rezultata.

foto: nk-rijeka.hr

Nogometaši Rijeke u četvrtak od 21,05 sati gostuju kod AEK-a u utakmici petog kola skupine D Europske lige.

Rijeka na gostovanje odlazi u nadi da će pozitivan ishod pokrenuti lavinu dobrih rezultata.

“AEK je vrlo ozbiljan protivnik, ali mi smo fokusirani na naše kvalitete i odlučni smo u namjeri da odigramo dobru utakmicu i znamo da će AEK pokušati doći do prostora kako bi pokazao svoju kvalitetu ali mi ćemo ih pokušati spriječiti”, poručuje trener Matjaž Kek.

Nema tajni, Riječani znaju koji igrači nedostaju grčkom sastavu, dok Grci znaju za riječke probleme. “AEK ima dobre igrače i unatoč izostancima može odigrati odličnu utakmicu. Nisu tu samo dva, tri dobra igrača, cijela momčad je vrlo jaka”, oprezan je trener riječkog sastava. I razmišljanja igrača Rijeke na tragu su trenerovih.

“Rijeka je klub koji mora ići na dobar rezultat i nadamo se tome u Ateni. Svi skupa ćemo napraviti sve da se vratimo s pozitivnim rezultatom. Pobjedama se najbolje izlazi iz krize i napravit ćemo sve da tako bude”, rekao je Jakov Puljić prije polaska.

“Čekamo jednu utakmicu koja će nas dignuti. Nadamo se će to biti ova u Grčkoj. Idemo se boriti i pokazati sve najbolje i nadamo se da će rezultat biti pozitivan”, poručuje Dario Župarić.

U ekipi su svi prije svega koncentrirani na dobar rezultat, nitko se ne bavi kalkulacijama za drugi krug Europske lige. Momčad Matjaža Keka za sada je osvojila tri boda, dok ih Grci imaju šest te bi pobjedom nad Rijekom praktički osigurali drugi krug.

“Važna je utakmica pred nama i imamo dobru priliku napraviti iskorak. Međutim, neće biti nimalo lako jer znam da Rijeka također ima svoje kalkulacije. Kao što sam već rekao niti jedna utakmica u Europi nije lagana”, kazao je na konferenciji za novinare trener AEK-a Manolo Jimenez.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.