Prva pobjeda u gostima

Kek nakon utakmice pohvalio Ganca!

Kek nakon utakmice pohvalio Ganca!

Matjaž Kek zadovoljan pobjedom, ali je imao zamjerke u igri svoje momčadi.

Foto: www.nk-rijeka.hr

Rijeka je pobjedom nad Austrijom Beč na Ernst Happel stadionu došla do prve pobjede u gostima u skupinama Europske lige. Momci Matjaža Keka slavili su s 3:1 protiv kluba koji je u četvrtom pretkolu Europske lige izbacio Osijeka.

Nakon utakmice izjavu je dao veznjak Filip Bradarić: “Hvala navijačima. Došli smo po bodove, znali smo da nam igra samo pobjeda. U prvom poluvremenu smo dobro reagirali, u drugom se malo povukli jer su oni morali ići na sve ili ništa.

Dobar ulazak u utakmicu, igrali smo jako dobro u oba smjera. U drugom poluvremenu nismo baš dobro ušli, stisnuli su nas, nismo toliko mi stiskali naprijed. Na kraju smo se sami doveli u situaciju da primimo gol”, komentirao je junak pobjede u Beču i dvostruki stijelac Mario Gavranović.

Jako važna utakmica. Bili smo bolji, ništa posebno, ali dali smo golove u pravim momentima. U drugom smo im dijelu prepustili inicijativu iako je bio dogovor da ih pustimo bliže da se otvori malo prostor“, izjavio je trener Rijeke Matjaž Kek.

Veliko iznenađenje Kek je priredio prije početka utakmice postavivši Ganca Maxwella Acostya na desnom krilu: “Jednom pogodiš, jednom ne. Kvalitetno je trenirao, dok je bio odmoran bio je strašno opasan.

Rijeka je ponovno primila gol iz prekida.

To je ta naša psiha, naša glava da jednostavno izađemo iz ritma“, zaključio je Kek.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.