Kek: “Neki i dalje igraju nogomet za sebe”

Kek: “Neki i dalje igraju nogomet za sebe”

Matjaž Kek je već više puta odbacio nagađanja o odlasku s klupe, a kada je i dao svoj mandat na raspolaganje, uprava kluba mu je pružila podršku.

foto: nk-rijeka.hr

Kriza branitelja naslova Rijeke nastavila se i nakon reprezentativne pauze. Nakon četiri poraza u nizu, Rijeka je i petu utakmicu ostala bez pobjede, protiv Intera na Rujevici odigrala je 0:0 u sklopu 16. kola HT Prve lige.

Gosti iz Zaprešića uspjeli su izbjeći poraz zahvaljujući sjajno raspoloženom vrataru Krševanu Santiniju i čvrstom obranom ispred njega. Riječki napadači nisu imali ideju kako ih slomiti.

Matjaž Kek je već više puta odbacio nagađanja o odlasku s klupe, a kada je i dao svoj mandat na raspolaganje, uprava kluba mu je pružila podršku. Slovenski stručnjak i dalje vjeruje kako se radom i međusobnim razgovorom može izaći iz ove negativne serije.

“Opet je tu bilo želje i htjenja, ali kao da se neka negativna karma nadvila nad nama i onda ne možemo imati taj mirni završni pas. Ja im ne mogu ništa zamjeriti, trudili su se, ali naravno da ne možemo biti zadovoljni s ovim bodom”, rekao je Slovenac nakon utakmice.

“Rotirao sam naprijed, svima sam dao priliku, ali neki i dalje igraju nogomet za sebe. Zamjene su donijele malo žustrine, ali očito nam nedostaje igrač koji će na individualnu kvalitetu ili inerciju ući u kazneni prostor i poentirati”, dodao je Kek.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.