Kek: “Ovo nije Rijeka kakvu želimo, igrači nisu dostojni dresa našeg kluba“!

Kek: “Ovo nije Rijeka kakvu želimo, igrači nisu dostojni dresa našeg kluba“!

Ljutit je bio Slovenac na press konferenciji nakon poraza od Lokomotive.

foto: nk-rijeka.hr

Rijeka je u jučer odigranoj utakmici u Kranjčevićevoj izgubila od Lokomotive s minimalnih 1:0 pa se tako hrvatski prvak praktički oprostio od obrane naslova, s obzirom da im prvoplasirani Dinamo bježi sedam bodova tri kola prije kraja.

Trener Matjaž Kek nije štedio svoje igrače:

“Kad se protivnički gol počne ozbiljno ugrožavati tek od 75. minute onda se ne zaslužuje ništa više od poraza. Ovo je bilo loše i nedostojno dresa našeg kluba i po tko zna koji put primili smo naivan gol iz prekida, iako sam im crtao situacije kako trebaju reagirati kod prekida“, započeo je Slovenac.

Nastavio je u ljutitom tonu:

“Očito je da neki naši igrači misle da su ne znam što jer smo od 50 lopti na sredini terena protivniku ravno u noge dali njih 30. Ne znam tko mojim igračima puni glavu, ali ja sam najviše kriv jer im dajem priliku iz kola u kolo. Ovo nije Rijeka kakvu želimo i nakon ovoga nemam što komentirati. Kvržić je bio jedini koji je imao situacije za gol, a drugi su se pogubili“.

Za kraj se osvrnuo i na Marina Leovca, koji je pred sami početak susreta ozlijedio aduktor:

“Umjesto njega na teren je morao ući Momčilo Raspopović. I iako je ušao nezagrijan bio je naš najbolji igrač, a to dovoljno govori o ostalima“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.