Kek: “Savez ne komunicira s klubovima, dođe mi da se ubijem zbog EL, a uvjeren sam da će Kopić izvući Hajduk“

Kek: “Savez ne komunicira s klubovima, dođe mi da se ubijem zbog EL, a uvjeren sam da će Kopić izvući Hajduk“

Slovenac je dao novi intervju.

Matjaž Kek teško je primio ispadanje Rijeke od Sarpsborga u trećem pretkolu Europske lige, a utjehu mu ne pruža ni činjenica da je s deset od 12 mogućih bodova trenutno na vrhu HNL-a.

“Ne pitajte me ništa jer se još od toga nisam oporavio i najradije bih samog sebe zakopao u zemlju. Nismo napravili ono što se od nas očekivalo i kada dva mjeseca radiš u jednom smjeru i onda ne spojiš tri dodavanja u najvažnijoj utakmici ne znam što bih radio, da se ubijem?“, iskren je bio Slovenac.

Osvrnuo se zatim i na kolegu Željka Kopića:

“Kopić ima predispozicije postati veliki trener, samo da ga ne slomi trenutna situacija u Hajduku. Iskreno, puno iskusnijima od njega tamo ne bi bilo lako, ali uvjeren sam da će prebroditi tu krizu“.

Prokomentirao je i odnos HNS-a i klubova:

“Taj odnos me smeta. Pogledajte na primjer situaciju s rasporedom. Smiješno je da jedan klub igra pet od prvih šest utakmica kod kuće. Svi su jako dobro znali da posađena trava na novim terenima neće izrasti za tjedan dana i ako imaju takvu travu, neka ju daju meni da si posadim kuću. Netko je mogao, umjesto toga, reći da je to glupo i da se ide riješiti, no nije se komuniciralo. Ovako su si na sebe navukli bijes i priče o namještanjima, što stvara lošu sliku o hrvatskom nogometu“, obrazložio je za kraj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.