Kelava ozlijedio rame, izgubljen do kraja godine!

Kelava ozlijedio rame, izgubljen do kraja godine!

Nezgodna ozljeda hrvatskog vratara.

Foto: Twiblue.com

U utakmici rumunjskog kupa između CSMS Iasija i Uniree iz Slobozije, hrvatski vratar Ivan Kelava zadobio je ozljedu ramena, zbog koje će morati pauzirati i do mjesec dana, objavio je klub na svojim stranicama.

“Nevjerojatno, sve je već bilo rješeno! Vodili smo 2:0 u posljednjoj minuti i eto, dogodilo se. Teren je bio užasan, da je bilo bolji ne bi do ovoga došlo. Ovako, otišlo mi je rame“, izjavio je Kelava nedugo nakon utakmice.

Bivši golman zagrebačkog Dinama prvi je izbor za golmana u CSMS-u. Međutim, sad će tu ulogu morati prepustiti jer je stiglo priopćenje da će oporavak trajati najmanje tri tjedna. Također, to znači i da ga u 2018. godini više nećemo gledati jer je do kraja zimskog dijela rumunjskog prvenstva ostalo točno tri kola. Nakon ozljede prebačen je u obližnju bolnicu gdje su ga čak morali i uspavati.

“Dobio sam anesteziju kako bi mi vratili rame na svoje mjesto. Sad je u redu, no problem mi je spavanje, s obzirom da moram spavati u polusjedećem položaju“, zaključio je Kelava.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.