Kickboxing: Ela Znaor dvaput zlatna u point fightingu na turniru u Italiji

Kickboxing: Ela Znaor dvaput zlatna u point fightingu na turniru u Italiji

Ela Znaor slavila je među mlađim kadetkinjama do 47 kilograma i među starijim kadetkinjama do 46 kilograma

Ela Znaor, članica kickboxing kluba iz Malinske, osvojila je dva prva mjesta na međunarodnom kickboxing turniru „Golden Glove – Europe Cup“ koji je protekli vikend održan u talijanskom Coneglianu, pored Trevisa.

Ela Znaor je nastupila u point fightingu i bila je najbolja u dvije uzrasne skupine. Osvojila je prvo mjesto među mlađim kadetkinjama do 47 kilograma i među starijim kadetkinjama do 46 kilograma. Imala je pet borbi od kojih je četri dobila prekidom prije isteka regularnog vremena. Prvo je u četvrtfinalu mlađih kadetkinja pobijedila Talijanku Lauru Mognol tehničkim nokautom, tj. s 10 bodova razlike. Rezultat je bio 12:2. U polufinalu je također s prekidom pobijedila Lisu Carisi s 10:0, a u finalu Talijanku Martinu Barcheri s 11:1.

Među starijim kadetkinjama je u polufinalu nadmašila je Giadu Boscolo Meneguolo rezultatom 8:1, a u finalu se ponovo sastala s Martinom Barcheri koja je prije toga pobijedila aktualnu europsku prvakinju Petru Gregorič iz Slovenije. I ovaj put je Ela bila bolja od Talijanke. Meč je završio nakon samo 50 sekundi jer je pri rezultatu 3:1 za hrvatsku predstavnicu Barchieri predala borbu zbog ozljede.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.