Kickboxing Europski Kup “Karlovac Open” od 06. – 08 veljače

Kickboxing Europski Kup “Karlovac Open” od 06. – 08 veljače

Ovo je najveće kickboxing natjecanje u ovom dijelu Europe i jedno od 5 najvećih kickboxing natjecanja u cijeloj Europi.

U Karlovcu će se  od 06. – 08. veljače 2015. održati Europski Kup “Karlovac Open” 2015. , na kojem će nastupiti od  1.200 – 1.500 natjecatelja iz oko 130 klubova i 24 države.

Pokrovitelji Europskog kupa u Karlovcu su MZOS RH, Hrvatski Olimpijski Odbor, Županija Karlovačka, Grad Karlovac, te Karlovačka Športska Zajednica, a izvršni organizatori su Kickboxing Klub “Tigar” karlovac i Hrvatski kickboxing savez.

Sponzori ovog velikog sportskog i izuzetno važnog turističkog događaja ( više od 800 stranaca i oko 500 domaćih natjecatelja i gostiju, napunili će u narednim danima sve hotele i privatni smještaj u Karlovcu i okolnim gradovima Karlovačke županije) , su Karlovačka banka, HS Produkt, Euroherc i Vodoprivreda.

Europski kup u Karlovcu snimat će nekoliko TV ekipa i privatni snimatelji , te će se i ove godine promotivni materijal u obliku DVD-a, dijeliti u svim državama i na službenim natjecanjima na kojima će nastupati Kickboxing klub “Tigar”, ( prošle godine je turnir sa promotivnim videom Grada Karlovac promoviran na 32 velika kickboxing natjecanja, u 9 država na kojima je nastupio “Tigar”, na kojima su nastupili natjecatelji iz više od 50 država).

Vrlo veliki broj natjecatelja i timova iz cijelog svijeta, veliko je priznanje klubu “Tigar” za dugogodišnji vrlo uspješan angažman na svjetskoj kickboxing sceni, ali i za Karlovačku Športsku zajednicu i Grad Karlovac koji postaju sinonim za uspješnost.

Ulaz na priredbu je besplatan, a po programu, prvoga dana na redu su tatami discipline , Point Fighting i Light Contact, dok su drugoga dana na rasporedu ringovne discipline Full Contact i Low Kick, te Kick Light.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.