Kicker predstavio hrvatskog veznjaka: Luka Modrić Mali kralj

Kicker predstavio hrvatskog veznjaka: Luka Modrić Mali kralj

Luka Modrić može biti jedna od najvećih zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, rekao je Ivica Olić u razgovoru za Kicker

Luka Modrić/Getty Images

Njemački magazin Kicker predstavio je Luku Modrića kao jednu od zvijezda nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Brazilu. U tekstu pod naslovom “Luka Modrić – mali kralj”, Kicker je u superlativima govorio u hrvatskom reprezentativcu. Njemački novinari na temu Modrića porazgovarali su i s Ivicom Olićem.

– Luka je uspio u engleskom nogomet, iako nije jake građe. On je jako brz, najvažniji je igrač hrvatske reprezentacije. U trenutku kada je prešao u Real i počeo redovito igrati postao je svjetska klasa. Na terenu je požrtvovan i jako je glasan, a van terena je nenametljiv i miran, ustvrdio je Ivica Olić za Kicker o svom suigraču iz reprezentacije.

Kicker je napravio presjek Lukine Karijere, od prvog gola za reprezentaciju protiv Argentine, preko odlaska Tottenham, te potpisa za veliki Real Madrid.

– Jedno je sigurno, Luka Modrić može biti jedna od najvećih zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, rekao je Ivica Olić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.