Humanitarna akcija 'Zaigrajmo za Velida!'

Kiseljačani pomažu sugrađaninu da prohoda!

Kiseljačani pomažu sugrađaninu da prohoda!

Kiseljak je maleni gradić u Srednjoj Bosni, poznat po kiseljačkim pogačicama i kiseloj vodi. No, to je i mjesto poznato po brojnim humanitarcima koji pomažu potrebitim sugrađanima. Ovoga puta Kiseljačani žele pomoći svom mladom sugrađaninu Velidu Čehajiću da prohoda i ostvari svoje snove.

‘Zaigrajmo za Velida!’, poručuju i pozivaju organizatori nove humanitarne akcije u Kiseljaku koja će, ne sumnjamo, ostvariti svoj cilj. Ovoga puta riječ je o malonogometnom turniru za Velida Čehajića kojemu njegovi školski prijatelji već neko vrijeme putem sličnih, ali manjih akcija, pokušavaju pomoći da prohoda.

Kako kažu, Velid je jedan hrabar i veseo mladić rođen 1999. godine, ide u 3. razred komercijalne škole u Kiseljaku. Rođen je sa deformacijom nogu i cijeli svoj život je proveo u kolicima. Doktori u Srbiji, točnije u Beogradu su obećali operacijom pomoći Velidu da prohoda. No prije operacije potrebno je prikupiti 20 000 eura. Stoga su Robert Pujić, Daniel Remić i Vlatko Bošnjak udružili snage i pokrenuli organizaciju turnira kako bi putem koatizacija, prodaje pića te dobrovoljnih priloga pokušali skupiti novac.

Turnir će biti podijeljen u dva uzrasta a igrat će se u formaciji 5+1 dok je broj igrača po ekipi neograničen, a za svakog od njih je kotizacija po 10 KM.

Prijave traju do četvrtka, 15. lipnja 2017. godine. Do sada je prijavljeno 25 ekipa, a prijaviti se možete na broj tel: 063/837-418 (Vlatko), ili fb profil Vlatko Bošnjak.

Termin održavanja turnira je 17. i 18. lipnja u gradskoj dvorani Kiseljak, s početkom u 10 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.