Kitzbühel: Ivica Kostelić četvrti u superkombinaciji, Natko Zrnčić Dim osmi

Kitzbühel: Ivica Kostelić četvrti u superkombinaciji, Natko Zrnčić Dim osmi

Ivica je bio 15. nakon superveleslaloma, te je potom sa šestim vremenom u slalomu stigao do četvrtog mjesta. Treće mjesto izmaklo mu je za tri stotnike

Francuz Alexis Pinturault drugu godinu zaredom pobjednik je alpske kombinacije u austrijskom Kitzbühelu, dok je Ivica Kostelić osvojio četvrto mjesto i tri stotinke dijelile su ga od postolja. Natko Zrnčić-Dim osvojio je osmo mjesto.

Ivica je bio 15. nakon superveleslaloma, te je potom sa šestim vremenom u slalomu stigao do četvrtog mjesta. Natko Zrnčić-Dim bio je 10. nakon superveleslaloma, a s devetim vremenom slaloma stigao je do ukupno osmog mjesta.

Treće mjesto iz Wengena i četvrto Kitzbühela Ivicu sa 110 bodova smješta na četvrto mjesto kombinacijskog poretka. Šestim mjestom Wengena i osmim mjestom Kitzbühela Natko je kombinacijski sedmi sa 72 boda.

Pinturault je u slalomsku vožnju kombinacije ušao s devetog mjesta nakon superveleslaloma, te je četvrtim vremenom slalomske vožnje stigao do ukupnog vremena 2:01.36. Dostatno za pobjedu, uz 69 stotinki prednosti u odnosu na Marcela Hirschera, te 94 stotinke sekunde prednosti ispred Ondreja Banka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.