Kličko poslao poruku Joshui nakon jučerašnjeg spektakla

Kličko poslao poruku Joshui nakon jučerašnjeg spektakla

Foto: Fight Site

Sinoć su Vladimir Kličko i Anthony Joshua pružili boksački spektakl na Wembleyu u kojem su uživali milijuni ljudi, a poraženi Kličko se na društvenim mrežama oglasio s porukom Joshui.

Spektakl u režiji Klička i Joshue je ponudio pregršt preokreta i nokauta s obje strane. Nakon što je Kličko preživio nokaut u petoj rundi, isto je slijedilo za 27-godišnjeg Britanca u šestoj rundi. U tim trenucima se činilo kako će 41-godišnji Ukrajinac oduzeti naslov prvaka Joshui, no britanski borac se ponovno vratio da bi u 11. rundi Kličko završio dva puta na podu, prije nego je sudac prekinuo meč.

Izjava poraženog Klička je izašla na Twitteru, a Ukrajinac je pokazao veličinu u poruci usmjerenoj svim obožavateljima, ali i prvaku Joshui:

“Stvarno sam uživao u borbi, nadam se da ste i vi uživali. Zahvaljujem se na nevjerojatnoj podršci. Zaista sam to mogao osjetiti. Respekt i čestitke Anthonyju Joshui.”

Kličko je tako izgubio petu borbu u karijeri, te postoje upitnici hoćemo li Ukrajinca ponovno vidjeti u ringu. Pobjednik Joshua je pak poboljšao svoj skor, koji sada iznosi 19-0, a za očekivati je kako će Joshua boksati ili sa izazivačem Pulevom ili će ići na još jedan spektakl protiv Wildera ili Furya. Moguć je i revanš Kličko-Joshua, no prerano je prejudicirati takvo nešto. U svakom slučaju boksački spektakl je imao i klasnu reakciju poraženog Klička koji je pokazao veličinu i u porazu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.