Kljaiću otkaz u Saudijskoj Arabiji, dobio ga e-mailom!

Kljaiću otkaz u Saudijskoj Arabiji, dobio ga e-mailom!

Smijenjen iako je napravio odličan posao na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

foto: http://www.prvi.hr

Nenad Kljaić, bivši hrvatski rukometni reprezentativac, a danas rukometni trener, ostao je bez posla na klupi Saudijske Arabije.

Smijenjen je s mjesta izbornika rukometne reprezentacije Saudijske Arabije iako je i u svom drugom mandatu napravio dobar posao na SP-u u Francuskoj i makar je, kako napominje, već pripremio i plan za Azijsko prvenstvo koje će se održati u siječnju.

Nakon svega uslijedio je otkaz e-mailom. U njemu je pisalo jedino da mu se zahvaljuju na svemu te da više nije izbornik., bez ikakvog valjanog razloga, odnosno objašnjenja.

Kaže Kljaić da ga cijeli takav rasplet nije nimalo iznenadio. Saudijci su mu već pronašli zamjenu, a riječ je o španjolskom rukometnom stručnjaku Fernandu Barbeitu. Navodi Kljajić da su na njegovu smjenu znatno utjecale političke prilike, odnosno previranja u Saudijskoj Arabiji.

Podsjeća da je bilo i slučajeva da se u godinu dana promijeni čak sedam trenera, do 17 profesionalnih igrača, kao i situacija da igrač na poluvremenu dobije avionsku kartu za povratak kući.

“Njima je sve to zabava, novca imaju da si tako mogu priuštiti”, podsjeća Kljaić.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.