Kljaković-Gašpić ostao svjetski broj jedan

Kljaković-Gašpić ostao svjetski broj jedan

Nakon prošlotjedne regate Svjetskog kupa u Miamiju Ivan Kljaković-Gašpić zadržao je prvu poziciju na svjetskoj ljestvici u klasi Finn. U klasi Laser Tonči Stipanović ostao je četvrti, dok je Tina Mihelić ostala peta u Laser Radialu.

Naš najbolji jedriličar Ivan Kljaković-Gašpić na najzahtjevnijoj regati izvan Europe osvojio je drugo mjesto, što je bilo dovoljno za ostanak na vrhu svjetskog poretka. U Finnu je Milan Vujasinović na 20. mjestu, 52. poziciju zauzima Josip Olujić, a tri pozicije ispod je Nenad Bugarin. Na 66. mjestu nalazi se Tudor Bilić, dok je Dan Lovrović 83.

Tonči Stipanović zadržao je sjajno četvrto mjesto u Laseru. Daniel Mihelić zauzima 28. poziciju, a četiri pozicije ispod je Filip Jurišić. Na 114. mjestu nalazi se Toma Višić.

Unatoč nenastupanju u Miamiju, Tina Mihelić i dalje je na petoj poziciji u Laser Radialu. Ana Zelić zauzela je 56. mjesto, Sandra Lulić nalazi se na 84. poziciji, dok je Anđela de Micheli Vitturi 102.

Šime Fantela i Igor Marenić su u klasi 470 pali s trećeg mjesta na deveto, dok su u klasi 49er Pavle Kostov i Petar Cupać s desete pali na 19. poziciju. Luka Mratović 28. je daskaš svijeta, a Mihovil Fantela je na 55. mjestu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.