KLJUČNA UTAKMICA ZA MLADE VATRENE

KLJUČNA UTAKMICA ZA MLADE VATRENE

Nenad Gračan/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija 10. listopada u Švedskoj igra odlučujući dvoboj za plasman na Europsko prvenstvo. Izabranici Nenada Gračana okupili su se za posljednje kolo kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine.

“Očekuje nas ključna utakmica, za prvo mjesto, isto kao i Šveđane. Igrali smo s njima prije mjesec dana u Koprivnici i pokušat ćemo greške svesti na minimum. Švedska je dobra, čvrsta reprezentacija, aktualni europski prvak, s nizom pojedinaca koji su već igrali i za seniorsku reprezentaciju. No, puni smo želje i motiva, želimo ostvariti svoj cilj, plasman na Europsko prvenstvo. Napravit ćemo sve kako bismo u tome uspjeli “, kaže izbornik.

U kadru je bilo promjena te su za dvoboj za Švedskom pozvani još Krovinović, Brekalo i Mišić.

” Poslije susreta A-reprezentacije s Kosovom razgovarat ćemo s izbornikom Čačićem i vidjeti postoji li mogućnost da nam se priključi još neki igrač “, naglasio je Gračan.

“Nećemo govoriti da smo oslabljeni, uvijek se događalo da nam netko nedostaje. Najvažnije je pokušati napraviti dobar posao na pripremama, da nam Šveđani ne rade probleme brzim izlaskom i da se držimo rasporeda”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.