Kockasti se okupljaju u Zagrebu, igrači dijele ulaznice

Kockasti se okupljaju u Zagrebu, igrači dijele ulaznice

Reprezentacija će danas odraditi prvi trening zatvorenog tipa od 18 sati.

Hrvatska nogometna reprezentacija/Foto: Mario Ćužić - Zna.hr

Reprezentativci hrvatske nogometne vrste polako se okupljaju u Zagrebu i danas bi iza 18 sati trebali održati prvi zatvoreni trening na Maksimiru.

Prije godinu dana reprezentacija se u kampu Salvador u Brazilu pripremala za utakmicu otvaranja Mundijala protiv domaćina, a danas kreću pripreme za nedjeljni prijateljski dvoboj protiv Gibraltara u Varaždinu te ono najvažnije, kvalifikacijski ogled protiv Italije na praznom Poljudu 12. lipnja.

Danas oko 10 sati na predstavljanju novog sponzora u centru Zagreba bili su prisutni predsjednik Saveza Davor Šuker i nekolicina igrača koji su dijelili ulaznice za nedjeljni dvoboj.

Inače, reprezentacija se do subote nalazi u Zagrebu kada putuje za Varaždin gdje u nedjelju od 18 sati igra ogled protiv Gibraltara, a već u ponedjeljak će kockasti odraditi prvi trening na Poljudu.

Pred dvoboj s Italijom reprezentaciji nedostaju ozlijeđeni Luka Modrić i Dejan Lovren te suspendirani Vedran Ćorluka, a naknadno je pozvan stoper Rijeke Matej Mitrović. Ivan Rakitić će se reprezentaciji priključiti 8. lipnja zbog obveza u finalu Lige prvaka sa svojom Barcelonom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.