U Osijeku prešaran grafit Nenada Bjelice, on je odgovorio: “Jednostavno sam profesionalac”

U Osijeku prešaran grafit Nenada Bjelice, on je odgovorio: “Jednostavno sam profesionalac”

Bjelica je bio predvodnik sjajne generacije koja je 2002. godine izbacila Brondby i Rapid Beč, a u trećem kolu bila nadomak proljeća i prolaska Slavije Prag.

foto: facebook

Navijačkoj skupini Nogometnog kluba Osijek, Kohorti nije najbolje sjeo odlazak legende tog kluba u rivala, zagrebački Dinamo, pa su nepoznate osobe oskvrnule grafit s njegovim likom.

U Wilsonovoj ulici koja vodi prema istočnoj tribini stadiona Gradski vrt naslikani su portreti najvećih legendi osječkog nogometnog kluba, uz vratara Pavu Majera nalazi se takozvani “poker asova”, a oni pripadaju Ivanu Lukačeviću, Ivici Grnji, Bakiru Bešireviću i Nenadu Bjelici. Potonji je dobio novi izgled nakon što je objavljeno da je postao novi trener Dinama, a najzagriženiji navijači poslali su salve uvreda na račun nekadašnjeg miljenika.

“Što god da se dogodi u Osijeku to neće promijeniti moju ljubav prema gradu i klubu. Takav potez razumijem, ali jednostavno sam profesionalac. Bio sam spreman otići u Osijek i bilo koji klub. Sa svima imam dobre odnose i nemam problema s tim, nije mi drago, ali poštujem njihov potez”, rekao je Bjelica.

Nekada se u gradu na Dravi, sa istočne trinine stadiona u Gradskom vrtu pjevalo “Jedan je Bjelica Nenad”, a sada su isti ti navijači jedinicu pretvorili u nulu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.