I komičari Studija Smijeha performansom za Program “I Ti to možeš!”

I komičari Studija Smijeha performansom za Program “I Ti to možeš!”

Foto: Pero Lovrović

Izrazito nam je zadovoljstvo što će naš Program ” I Ti to možeš!” kao i cjelokupni naš rad Udruge “Hrvatska reprezentacija”,  svojim nastupom  10. 4. 2016. od 19.00 sati na brodu  Marina u Riječkoj luci podržati  komičari Studija Smijeha – Marina Orsag, Saša Turković i Jelena Mandarić.

Program ” I Ti to možeš!” je program kojim se potiče i promiče razvitak i unaprjeđenje sporta kod djece i mladih u Republici Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na djecu i mlade s invaliditetom. Jedna od važnijih akcija u ovoj godini je Akcija „21 kolica za sport“ u kojoj će se uz pomoć donacija i sponzorstva nabaviti 21 kolica za bavljenje sportom za 21 dijete s invaliditetom u svakoj našoj županiji.

Ulaz na  događaj je besplatan,  uz vašu dobrovoljnu podršku za provedbu Programa, koju ćete moći priložiti u kutije koje će biti postavljene na predviđenim mjestima.

Zbog ograničenog broja mjesta na brodu molimo vas da nam se najavite s brojem, imenima i prezimenima osoba koje će doći na predstavu na e-mail marketing@pcm.com.hr

Hvala i Vam na podršci u provedbi programa. O tijeku istoga pratite i našu stranicu http://ititomozes.com.hr/

Tim “Hrvatska reprezentacija”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.