Kopić i Nižić izjavili da Hajduk na proljeće želi osvojiti Rabuzinovo sunce

Kopić i Nižić izjavili da Hajduk na proljeće želi osvojiti Rabuzinovo sunce

Hajduk želi konačno osvojiti neku titulu poslije godina razočaranja.

foto: hrvatskareprezentacija

Trener Hajduka Željko Kopić izjavio je u ponedjeljak na press konferenciji da je cilj njegovog tima da tijekom proljetnog dijela sezone odigraju što kvalitetnije te da osvoje Hrvatski nogometni kup. “Naš rezultatni cilj je da u nastavku prvenstva osvojimo što više bodova te da se plasiramo u finale Hrvatskog kupa i napravimo sve da osvojimo trofej”, rekao je Kopić novinarima na večernjoj pressici.

I kapetan Hajdukovaca Zoran Nižić također je izrazio optimizam i istaknuo kako poslije nekoliko godina bez naslova ove sezone u klubu žele osvojiti Rabuzinovo sunce: “Svi težimo tome i dat ćemo sve od sebe da osvojimo Kup,” rekao je samouvjereni Nižić.

Hajduk će u polufinalu kupa igrati protiv Lokomotive 28. veljače. U drugom polufinalu igraju Rijeka i Dinamo. Nakon pauze za Božić i Novu godinu večeras je Hajduk započeo s pripremama za proljetnu polusezonu. Kopić je istaknuo kako je na pripreme pozvao i nekoliko igrača iz B tima. Sljedećeg tjedna Hajdukovci će se pripremati u Splitu, a zatim odlaze na ciklus priprema u Tursku do kraja mjeseca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.