Kopić: “Mi smo danas bili Hajduk!“

Kopić: “Mi smo danas bili Hajduk!“

Trener Hajduka zadovoljan je viđenim.

foto: https://www.nezavisne.com/

Na Poljudu je odigran prvi susret trećeg pretkola kvalifikacija za Europsku ligu, Hajduk je ugostio rumunjski FCSB. Nakon prvog susreta mreže su ostale netaknute, tako da Splićani u Bukureštu putuju aktivnim rezultatom.

Na sam tijek susreta osvrnuo se trener Bijelih, Željko Kopić: “Moj prvi dojam nakon današnje prve utakmice je, da smo mi danas bili Hajduk. Onakvi kakve nas ljudi očekuju, izuzetno agresivni s velikim brojem dobivenih duela. Taktički disciplinirani, neutralizirali smo sve potencijalno opasne točke protivnika. Zaista je bilo puno dobrih stvari. Sigurno ostaje žal za tim što nismo dobili utakmicu, ali je i u posljednjim sekundama pokazao protivnik koliko može biti opasan, čim dobije malo prostora. Taktički i na svim razinama smo odigrali dobru utakmicu protiv jako kvalitetnog protivnika”.

Bio je zadovoljan predstavom svojih nogometaša, dok bi zadovoljstvo bilo još veće, da su u napadu iskoristili bar jednu od prilika.

Sljedećeg četvrtka u rumunjskoj na rasporedu je uzvrat i Kopić nakon viđenog na današnjem susretu može biti optimističan. Nije Hajduka pomazio ni raspored u prvenstvu, jer prije uzvrata gostuju u Rijeci. Unatoč svemu, Kopić najavljuje borbu za prolazak:

“Čeka nas još 90 minuta, prije toga imamo utakmicu na Rujevici. Ovo je aktivan rezultat i vjerujem da ćemo do te utakmice biti u još malo boljem stanju. Sigurno je da ćemo napraviti sve da se plasiramo u sljedeći krug natjecanja“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.