Korejski biznismen preuzima Lučko

Korejski biznismen preuzima Lučko

Lee Kyung Won uskoro bi trebao preuzeti NK Lučko.

Foto: commons.wikimedia.org

Čini se kako bi još jedan hrvatski nogometni klub uskoro mogao pasti u ruke stranim vlasnicima. Korejski biznismen na samo je korak od ulaska u vlasničku strukturu NK Lučkog, o čemu se ozbiljno raspravljalo i na skupštini kluba u utorak.

Poslovnjak iz Seoula Lee Kyung Won gotovo će se sigurno uključiti u Lučko, trebao bi biti i službeno izabran za novog predsjednika nakon usuglašavanja posljednjih uvjeta suradnje, a jednom od najstarijih hrvatskih klubova donijet će toliko potrebnu veliku financijsku injekciju.

“Won je i sam igrao nogomet, obožava ga. Dolazio je gledati utakmice Prve i Druge lige i sve mu se jako svidjelo. Bavi se investicijama, a Lučko sada funkcionira kao udruga građana, premda bi kroz određeno vrijeme i preoblikovanje mogao postati većinskim vlasnikom kluba”, kazao je za 24 sata zagrebački odvjetnik Nikola Badovinac.

Kratak i poprilično zakopčan bio je pak predsjednik Lučkog Vinko Marinović. “Pregovori s Korejcima trajali su svega nekoliko mjeseci i to je sve što za sada mogu reći.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.