Korisne informacije za hrvatske navijače na Euru 2016.

Korisne informacije za hrvatske navijače na Euru 2016.

Hrvatski navijači/Getty Images

U Francuskoj će za vrijeme Europskog prvenstva, u suradnji Kluba navijača Uvijek vjerni te Uefe i FSE, biti organizirano hrvatsko navijačko veleposlanstvo (Fans Embassy Croatia), kao središnje mjesto okupljanja navijača hrvatske nogometne reprezentacije na kojem će se moći pronaći sve potrebne i važne informacije.

Hrvatsko navijačko veleposlanstvo odnosno, Fans Embassy Croatia dio je projekta Fans Embassy’s Euro 2016. te je organiziran od strane KN Uvijek vjerni, Uefe i FSE-a, a u istom sudjeluju sve zemlje sudionice europske smotre. Hrvatsko veleposlanstvo za navijače bit će središnje mjesto okupljanja navijača hrvatske nogometne reprezentacije u gradovima domaćinima Europskog prvenstva, a služit će za dobivanje i razmjenu svih specijaliziranih informacija i potreba navijača. Ono se otvara  dan prije utakmice te je dostupno u gradovima domaćina na dan same utakmice, kao i dan kasnije.

Pozicije hrvatskog navijačkog veleposlanstva:

Pariz:
Champ de Mars, službena Fan zona grada Pariza

navijačko veleposlanstvo_cut

Saint – Etienne:
Gare de Saint-Etienne Chateaucreux – Esplanade de France (Parc François Mitterrand)

navijačko veleposlanstvo2_cut

Bordeaux:
Place des Quinconces, službena Fan Zona grada Bordeauxa

navijačko veleposlanstvo 3_cut

Za potrebe hrvatskih navijača osiguran je francuski broj +33 76 509 4710 koji će biti dostupan 24/7. HNS-ov časnik za odnose s navijačima dostupan je na e-mail luka.radat@hns-cff.hr.

Dodatno, dan prije prve utakmice u Parizu bit će objavljena online brošura sa svim potrebnim informacijama za hrvatske navijače koji putuju u Francusku.

Klub navijača Uvijek vjerni naglašava da je francuska policija pod izvanrednim mjerama, veoma ozbiljna i usredotočena na sigurnost. Tolerancija za nezakonito ponašanje ne postoji. Također, Uefa će imati nultu stopu tolerancije prema svim oblicima devijantnog ponašanja poput homofobije, rasizma, diskriminacije, govora mržnje…

U svim gradovima domaćinima bit će predstavnici Ministarstva vanjskih i unutarnjih poslova, a koji će biti na usluzi svim navijačima.

Korisne informacije Veleposlanstva RH u Francuskoj

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Francuskoj izdalo je vodič s potrebnim informacijama za građane povodom Europskog prvenstva u Francuskoj. U njemu je moguće pronaći sve potrebne i korisne informacije o ulasku hrvatskih građana u zemlju, putovanju i boravku u Francuskoj, navodi adrese i kontakt Veleposlanstva Republike Hrvatske u Parizu radi pružanja konzularne pomoći hrvatskim državljanima, kao i mjestima i stadionima na kojima će se odigravati kako utakmice hrvatske reprezentacije tako i druge utakmice Europskog prvenstva.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.