Košarkaši Zaboka u samoj završnici pobjeđuju Zadar

Košarkaši Zaboka u samoj završnici pobjeđuju Zadar

Košarkaši Zadra u susretu A1 košarkaške lige odigrali su gostovanje kod Zaboka. Košarkaši Zaboka u susretu A1 lige pobjeđuju na domaćem terenu protiv košarkaša Zadra sa 87-84 (16-21, 32-46, 58-66, 87-84).

Prva četvrtina završila je vodstvom Zadra rezultatom 16-21. Ulazeći u drugu četvrtinu košarkaši Zadra dižu tempo te povećavaju vodstvo, odlaze na predah sa lagodnim vodstvom od 12 poena razlike 32-46. Treću četvrtinu Zadar počinje sa 12 poena razlike, te kroz četvrtinu čuvaju vodstvo. Najviše što se Zabok približio Zadru u trećoj četvrtini bilo je kada su smanjili vodstvo na 5 razlike, međutim Zadar dobiva četvrtinu sa 12 razlike 58-66. Zadnja četvrtina počinje furiozno, košarkaši Zaboka pokušavaju preuzeti vodstvo što na kraju postižu slobodnim bacanjem Tomasicka. Zabok kroz cijelu zadnju četvrtinu drži minimalno vodstvo do 13. sekunde prije kraja. Črnjević pogađa tricu na samome kraju utakmice, dovodi Zabok na vodstvo od tri razlike i osigurava pobjedu protiv Zadra.

Najbolji iz redova Zaboka bili su S. Smajlagić sa 17 poena, M. Zrnić sa sedam skokova te B. Kapusta sa šest asistencija, dok u redovima Zadra prednjači I. Marinković sa 26 poena, L. Mazalin sa 11 skokova te L. Mazalin sa sedam asistencija

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.