Košarkašicama se vraća kapetanica: Ivezić će biti spremna za drugu fazu!

Košarkašicama se vraća kapetanica: Ivezić će biti spremna za drugu fazu!

Pobjedom protiv Velike Britanije hrvatske su košarkašice izborile nastup u drugom krugu Europskog prvenstva, za koji se vraća i ozlijeđena kapetanica Jelena Ivezić

Jelena Ivezić/Getty Images

Okrnjeni roster hrvatske ženske košarkaške reprezentacije na Europskom prvenstvu u Mađarskoj malo će se popraviti buduće da će za drugi krug biti spremna kapetanica Jelena Ivezić.

“Još uvijek joj je noga natečena, ali sve radimo da se stanje popravi. Upitno je jedino hoćemo li na nju moći računati već u prvoj utakmicu. U drugoj će sigurno biti u sastavu”, poručio je izbornik Turić za stranicu Saveza.

Prije početka prvenstva Turić je zbog ozljeda izgubio tri važne igračice, a Ivezić se ozlijedila u prvoj minuti prve utakmice i od tad nije nastupala.

U drugom krugu naše košarkašice čekaju Španjolska, Slovačka i Litva, a tamo su se plasirale pobjedom protiv Velike Britanije te zahvaljujući pobjedi Ruskinja protiv Srbije.

Prvu utakmicu u drugom krugu Hrvatska igra u četvrtak od 20:30 sati protiv Španjolske, a bez obzira na tešku skupinu, izbornik je optimist.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.