Kovač: “Igranje bez gledatelja je tragedija”

Kovač: “Igranje bez gledatelja je tragedija”

Niko Kovač zna početni sastav za utakmicu protiv Italije...

Robert i Niko Kovač/Foto: Gettyimages

Do utakmice protiv Italije na praznom Poljud ostala su tri dana. Hrvatska reprezentacija je danas odradila prvi trening nakon dolaska iz Varaždina na kojem su bila prisutna samo djeca koje je HNS pozvao. Ivica Olić je izjavio za Dalmatinski portal: “Nismo lako izašli na kraj s djecom, ali kad vidimo njihova zadovoljna lica ništa nije teško. Na kraju karijere igram prvu utakmicu pred praznim tribinama.” Nevjerojatno je da je Olić posljednji puta na Poljudu igrao u kolovozu 2005. godine, kad se teško ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv Brazila.

Andrej Kramarić je dodao: “Moguće je da sam u Dinamu već igrao pred praznim tribinama, nisam siguran.”

Niko Kovač misli: “Ja se ovdje osjećam kao kod kuće. Tragično je da moramo igrati bez navijača. Trava je sjajna. Mi dobro poznajemo Italiju, ali i oni poznaju nas. Želimo pobjedu, no i remijem bih bio zadovoljan. Već znam koji će sastav početi utakmicu ako ne bude ozljeda.”

Darijo Srna je izjavio: “Na Poljudu je uvijek prekrasno, čak i ako je prazan. Ovo je za mene vrlo emotivno i sretan sam što su Hajduk i HNS napravili najvažniji korak. Ne mogu vjerovati da na takvoj utakmici neće biti publike, no mi moramo dati svoj maksimum. U ovakvim okolnostima nema favorita. Dalmatinci su tužni što ne mogu na stadion, ali ovdje će protiv Bugarske biti prilika za slavlje.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.