Inter: Kovačić i Brozović nisu na prodaju!

Inter: Kovačić i Brozović nisu na prodaju!

Sportski direktor Intera izjavio je kako nerazzurri neće prodavati mlade talente poput Kovačića, Brozovića i Icardija...

Mateo Kovačić sa suigračima slavi pogodak protiv Lazija/Getty Images

Bez obzira na sve upite koji na Interovu adresu pristižu za mladi trojac BrozovićKovačićIcardi, sportski direktor nerazzurra decidiran je u stavu da prodaje spomenutog trojca doskora neće biti.

“Ako netko ponudi i 40 milijuna eura za Icardija, odbit ćemo ga. Mauro Icardi sadašnjost je i budućnost Intera, a naš je plan vrlo jednostavan – gradimo momčad koja će trajati desetak godina i baš smo iz tog razloga doveli mlade i nadarene igrače. Pa nećemo ih sada valjda prodavati…”, kazao je Piero Ausilio.

Icardija je Inter u ljeto 2013. doveo iz Sampdorije za šest milijuna eura, a nakon odličnih igara u Interu i ovogodišnjih 14 pogodaka u Serie A vrijednost mu se popela na otprilike 20 milijuna eura. Slična je situacija i oko Matea Kovačića, ali i Brozovića – koji je nedavno punopravno proigrao i promptno zainteresirao nekoliko bogatih “udavača”.

“Kovačić i Icardi okosnica su ekipe, a dodali smo im još nekoliko kvalitetnih mladih igrača poput Shaqirija i Brozovića. Nema prodaje, a s takvim ćemo investicijama nastaviti i dalje”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.