Kovačić dogovorio sve s Liverpoolom, preostala potvrda klubova

Kovačić dogovorio sve s Liverpoolom, preostala potvrda klubova

Talijanski mediji tvrde kako je zgotovljen transfer Matea Kovačića u Liverpool...

Premda je Mateo Kovačić nedavno izjavio kako “ne zna ništa o transferu u Liverpool – osim onoga što se piše po medijima”, čini se kako u toj priči ipak ima nešto istine.

Mladi hrvatski veznjak, tvrde talijanski mediji, na korak je od selidbe u Premiership, a jedino što je preostalo jest da posljednje uvjete usuglase klubovi.

Redsi su za Kovačića već poslali tri ponude, no milanske šefove smekšat će tek traženih 30 milijuna eura – devet više od onoga što Liverpool trenutačno nudi. Do dogovora je, ipak, nekako došlo: “Kovačić je sve dalje od Intera. Njegov je agent sve dogovorio s Liverpoolom, a preostaje još samo da isto učine klubovi”, piše ugledni talijanski Corriere dello Sport.

U čitavu se stvar uključio i Tuttosport, koji ističe kako Liverpool ne želi iskeširati 30 milijuna eura, no zato bi u transfer mogao uključiti nekog od svojih nogometaša. U tom se konktestu spominju Lucas Leiva, Martin Škrtel i Borini, dok su nerrazzuri navodno već pronašli i zamjenu za Matea – iz varšavske Legije na San Siro će za šest milijuna eura stići Slovak Ondrej Duda.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.