Kovačić: “Ivan Perišić je najtalentiraniji hrvatski igrač”

Kovačić: “Ivan Perišić je najtalentiraniji hrvatski igrač”

Mateo Kovačić prokomentirao je mogući dolazak Ivana Perišića u milanski Inter...

Mateo Kovačić/Foto: inter.it

Mladi hrvatski nogometaš Mateo Kovačić sve je bliže ostanku u Interu još minimalno jednu sezonu, a u svlačionici nerrazzura mogao bi mu se pridružiti i ‘kockasti suigrač’, Ivan Perišić.

Roberto Mancini, poznato je, jako bi želio ofenzivca Wolfsburga u svojim redovima, no vukovi ne pristaju na ‘manju cijenu’. “Ivan? On je najtalentiraniji hrvatski igrač. Ima sve što je potrebno i jako bi se dobro uklopio u Inter”, nahvalio je svoga suigrača u nacionalnoj vrsti.

“U Interu se osjećam odlično, inače ne bih ni ostajao. Ne zanimaju me priče o drugim klubovima ili kakvi pregovori; sretan sam ovdje i želim igrati na San Siru, kao i osvajati trofeje. Stigao sam prije dvije i pol godine, mislim da sam dovoljno dugo čekao”, prokomentirao je svoju sudbinu u talijanskom velikanu.

Kako se osjeća u ulozi nešto povučenijeg organizatora igre, kakvu mu je namijenio trener? “Osjećam kao da je za ova pozicija stvorena baš za mene. Prije sam više lutao, ali sada konačno imam pravu ulogu. Nogometni uzor? Luka Modrić – svjetska je klasa i to se jasno vidi. Cijenim ga zbog načina na koji igra, dok je s druge strane Pirlo, primjerice, jedinstven – drugi takav ne postoji. Elegantan je i spektakularan”, zaključio je Mateo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.