Kovačić otpao za Norvešku, Modrić i Mandžukić spremni!

Kovačić otpao za Norvešku, Modrić i Mandžukić spremni!

Boris Nemec otkrio je kako će protiv Norveške nastupiti Luka Modrić, Mario Mandžukić i Domagoj Vida, dok je Mateo Kovačić definitivno ispao iz konkurencije...

‘Šef’ liječničke službe Hrvatske nogometne reprezentacije Boris Nemec potvrdio je slutnje koje su se mogle nazrijeti nakon što je Mateo Kovačić propustio nekoliko treninga zbog bolnog koljena.

Dvadesetogodišnji veznjak ozljedu ligamenata koljena ‘zaradio’ je u posljednjoj Interovoj utakmici Europske lige kontra Wolfsburga, kad je teren napustio u 55. minuti s bolnom grimasom na licu. Uslijedilo je propuštanje prvenstvenog sraza sa Genoom u Sampdoriji, a sada je definitivno kako neće istrčati niti na Maksimir.

“Kovačić još uvijek osjeća snažne bolove zbog ozljede ligamenata koljena i trenutačno nema šanse da nastupi u subotu”, otkrio je Nemec u razgovoru s 24sata, dodavši i kako će Luka Modrić biti potpuno spreman za nastup protiv Norveške.

Ima, ipak, i dobrih vijesti za izbornika Niku Kovača. Na dispoziciji će mu, osim do sada upitnog Modrića, biti i oporavljenici Domagoj Vida i Mario Mandžukić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.