Kramarić: Mogao ju je Mandžo pustiti unutra, ali nema veze

Kramarić: Mogao ju je Mandžo pustiti unutra, ali nema veze

Hrvatska je upisala nova tri važna boda na gostovanju u Finskoj, a mišljenje o utakmici prvi je dao Andrej Kramarić.

Napadač Hoffenheima je rekao: Sva sreća što smo rano zabili, da se nismo mučili do zadnjeg trenutka. Fenomenalan centaršut, sva sreća što sam se ja tamo našao, mislim da je golman malo dirao. Mogao ju je Mandžo pustiti unutra, ali nema veze.

Ovih šest bodova u gostima puno nam znači za dalje. Uspješno smo prošli dva teška gostovanja i nastavljamo po zacrtanom planu za Rusiju. Idemo do kraja,  rekao je Kramarić te komentirao suca:

Iznenadio sam se sucem koliko je grubu igru dopuštao. Znamo što znači igrati u ovim sjevernim krajevima, pripremili smo se, izbornik nas je upozorio. Protiv ovakvih momčadi nije se jednostavno braniti. Završili smo bez primljenog gola i to je dobro.

 

 

Izbornik Čačić za HRT je kazao: Utakmica je bila prava natjecateljska, težili smo golu i do njega smo i došli. Razbijali su ritam dugim loptama, čvrstim duelima i skokovima. Nismo se baš tu snašli, trebali smo biti mirniji, ali moram biti zadovoljan jer nam nisu napravili čistu priliku. Imali smo šanse da podebljamo rezultat, ali držimo čelnu poziciju, u sedlu smo. Što nije štimalo? Njihova agresivnost donijela nam je probleme, a nije nam odgovarao ni kriterij suca.

Perišić je bio dobar na desnoj strani, kao i Marcelo. Imao je nekoliko pokušaja po golu, pogodio stativu, moramo biti zadovoljn, izaključio je Čačić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.