Kramarić: “Ovaj je pogodak za mene veliki korak naprijed”

Kramarić: “Ovaj je pogodak za mene veliki korak naprijed”

Hrvatski reprezentativac i igrač Leicestera Andrej Kramarić uvjeren je kako će mu debitantski zgoditak protiv Arsenala na Emiratesu mnogo značiti za samopouzdanje u daljnjim nastupima za lisice...

Andrej Kramarić/Foto Drago Sopta/www.hns-cff.hr

Andrej Kramarić postigao je debitantski pogodak za Leicester na gostovanju kod Arsenala i premda novim prvenstvenim porazom nikako ne može biti zadovoljan, svoj je početni cilj od dolaska u redove lisica ipak ispunio, a od engleskih je medija dobio i vrlo pozitivne kritike.

Bivši napadač Rijeke našao se u nekoliko dobrih prigoda, odradivši čitavu utakmicu u redovima Leicestera, a pogodio je u 61. minuti za konačnih 2:1.

“Ovaj mi pogodak mnogo znači, osobito što se tiče samopouzdanja, jer ovdje sam tek nekoliko tjedana. Možda je vama ovo samo mali korak, ali za mene je on ipak veliki”, izjavio je Krama.

Menadžer Leicestera, unatoč gubitku bodova, bio je poslovično zadovoljan prezentacijom svojih momaka. “Lijepo je čuti da ste igrali dobro, kao što je lijepo uvijek gledati svijetlu stranu. No, na kraju se ipak sve svodi na osvajanje bodova. Ponovno smo igrali dobro i stvarali šanse te ne smijemo govoriti o novoj nesreći. Želim da iz ovoga poraza nešto naučimo, a ako nastavimo prezentirati ovakvu igru imamo dobru prigodu izboriti opstanak u prvoligaškom društvu”, zaključio je Nigel Pearson.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.