Kramarić priznao: “Razmišljam o odlasku iz Leicestera”

Kramarić priznao: “Razmišljam o odlasku iz Leicestera”

Nesigurna je sudbina Andreja Kramarića u Leicesteru...

Andrej Kramarić/Foto: Gettyimages

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić najozbiljnije razmišlja o odlasku iz Leicestera. Negdašnji Dinamov i Rijekin ofenzivac ove sezone prigode dobiva na kapaljku, do sada je odigrao tek 12 minuta pa je i logično da se zapita: Što dalje?

“Moram priznati da mi svašta prolazi kroz glavu, pa i to da bih trebao otići. No, konkretno na tome ne radim i nisam poduzeo nikakve korake. Ovdje sam, u Engleskoj mi je čudesno i uživam u svakodnevici. To je jedan potpuno drugi svijet”, priznaje Krama.

“Ne znam kako bih opisao svoje osjećaje. Definitivno nije ono što sam očekivao, pogotovo nakon kraja prošle sezone i ljetnih priprema. Osjećao sam se briljantno, bio sam prepun samopouzdanja i fizičke snage, a ono što mi najteže pada jest da sada osjećam kako sam tu snagu izgubio. Osjećaj s loptom još uvijek je dobar, no malo sam fizički, kondicijski pao. Trebaju mi utakmice kako bih bio na optimalnoj razini; odlično treniram i trudim se, radim najbolje što mogu, ali teško je doseći pravu formu bez susreta. Sad smo ispali i iz Liga kupa, u nastavku sezone bit će još manje utakmica, a tako i prigode da se podignem i vratim na startu razinu”, kazao je za Sportske novosti.

Osvrnuo se Kramarić i na reprezentativne uspjehe, odnosno direktan plasman kockastih na Europsko prvenstvo u Francusku. “Euro nam je svima velika želja, cilj i naravno da bih volio biti dijelom reprezentacije koja će u Francusku. Jasno mi je da za to moram igrati, biti u formi i zabijati, ali ključno je – igrati. Primarno moram imati minutažu, nema tu nikakve tajne. Hoće li to biti u Leicesteru ili negdje drugdje, još ćemo vidjeti. Vremena do prijelaznog roka ima, možda se i ovdje nešto promijeni”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.