Kramarić: “Sudac nas je oštetio”

Kramarić: “Sudac nas je oštetio”

Andrej Kramarić prokomentirao je nedosuđene jedanaesterce Leicesteru protiv Man Cityja, no i priznao kako njegov kontakt s vratarom građana ipak nije bio prekršaj.

Andrej Kramarić/Foto www.hns-cff.hr

Mnogo su priče i polemike u engleskim i hrvatskim medijima izazvala dva nedosuđena jedanaesterca na napadaču Leicestera Andreju Kramariću u prvenstvenom porazu lisica od Manchester Cityja rezultatom 2:0.

“Sudac nas je dva puta oštetio za kazneni udarac. Prekršaj na meni u drugom poluvremenu bio je unutar šesnaest metara, a on ga je nekako izvukao van. Jedanaesterac je morao suditi i Schluppu, a moram priznati kako kontakt mene i Harta u prvom dijelu ipak nije bio prekršaj”, iskren je negdašnji napadač Rijeke.

O suđenju u Premiershipu jučer je govorio i proslavljeni hrvatski nogometaš Branko Strupar, koji je izjavio i kako je “moguće da Kramarića arbitri polako uvode u svijet engleskoga nogometa”. Novaku u ligi jedanaesterci se, naime, ne sude ‘tek tako’. “Nisam zadovoljan suđenjem Leicesteru u Premiershipu”, kazao je i Krama.

Hrvatski je reprezentativni napadač već pokazao kako se menadžer Nigel Pearson može osloniti na njega, a i potonji ga je nemalo puta dobrano nahvalio.

“Mogu se nositi sa svim braničima, nitko od njih nije neprelazan, no treba mi još malo vremena da se priviknem. Nakon toga, sve će biti u najboljem redu”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.