Kramarić u Hoffenheimu do kraja sezone

Kramarić u Hoffenheimu do kraja sezone

Hoffenheim je jedini klub od svih zainteresiranih bio u stanju preuzeti Kramarićevu plaću koja će za šest mjeseci iznositi 1,25 milijuna eura

Andrej Kramarić/Foto: Gettyimages

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, ujedno i bivši napadač Dinama i Rijeke čeka još liječnički pregled nakon kojeg će se potvrditi posudba iz engleskog premierligaša Leicestera njemačkom prvoligašu Hoffanheimu za kojeg će `Krama´ nastupati do kraja ove sezone.

Senzacija Premiershipa predvođena je najefikasnijim tandemom lige (Vardy 15, Mahrez 13 pogodaka) očigledno nije imala potrebe za Kramarićem. Ove je sezone tek dva puta zaigrao u prvenstvu i oba puta ušao s klupe za pričuve, dok je u Liga kupu njegov nastup bio okrunjen s jednim golom.

Hoffenheim je na začelju Bundeslige, a njegovi napadači postigli su samo šest pogodaka (Volland 5, Uth 1) u dosadašnjem dijelu prvenstva pa je uprava kluba posegnula za hrvatskom akvizicijom, a ovaj je njemački Bundesligaš bio jedini od svih zainteresiranih klubova u mogućnosti namiriti Kramarićeva polusezonska primanja u iznosu od 1.25 milijuna eura.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.