Kranjčar: Hrvatska može do polufinala Svjetskog prvenstva!

Kranjčar: Hrvatska može do polufinala Svjetskog prvenstva!

Kranjčar je zadovoljan dosadašnjim radom aktualnog izbornika Zlatka Dalića.

Zlatko Kranjčar/Foto: Gettyimages

Zlatko Kranjčar kao izbornik je vodio Hrvatsku nogometnu reprezentaciju od 2004. do 2006., a u 25 utakmica ubilježio je jedanaest pobjeda, osam ih je završilo neriješenim rezultatom te šest poraza tijekom tog mandata, a razlika pogodaka je iznosila 42:25.

Trenutno živi i radi u iranskom gradu Isfahanu gdje i vodi istoimeni klub. Prošlog je tjedna tamo proslavio svoj 61. rođendan.

Podsjeća da redovito prati sva zbivanja oko Hrvatske nogometne reprezentacije. Ujedno nije zadovoljan zadnjim utakmicama koje su odigrane u vrijeme kada je izbornik bio Ante Čaćić.

Smjenu Čačića s mjesta izbornika smatra dobrodošlom promjenom jer je pozitivno utjecala na igrače i sve je po njegovim riječima na kraju dobro završilo.

Kranjčar je zadovoljan dosadašnjim radom aktualnog izbornika Zlatka Dalića kojeg cijeni kao trenera a hvali kao izbornika. Smatra da je riječ o vrsnom nogometnom stručnjaku koji je zaslužio postati izbornik.

Kada je riječ o očekivanjima na Svjetskom prvenstvu, Kranjčar je uvjeren da je Dalić spreman i sposoban odvesti Hrvatsku barem do polufinala a tada je i medalja na vidiku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.