Kranjčar i suigrači u Rangersima dobili zanimljivu zabranu od trenera

Kranjčar i suigrači u Rangersima dobili zanimljivu zabranu od trenera

Foto: Sunday Post/Twitter

Veliko rivalstvo Rangersa i Celtica je utihnulo u recentnim godinama iz prostog razloga što su Rangersi bili izbačeni u najniži rang škotskog nogometa. No, danas je situacija drugačija, Rangersi su ponovno u najelitnijem rangu škotskog nogometa i žele se svim silama približiti najljućem rivalu Celticu.

Prošle godine su prvenstvo završili na trećem mjestu sa čak 39 bodova zaostatka u odnosu na prvake Celtic, a od zelenih s Celtic Parka su prošle sezone upisali i najveći poraz u povijesti kada su poraženi 5:1. Stoga portugalski trener na klupi Rangersa Pedro Caixinha uvodi niz mjera za svoje igrače kako bi shvatili veličinu kluba u kojem se nalaze, te se Portugalac nada da će tako probuditi kompetitivnost kod svojih igrača koji bi klub koji je u čak 54 navrata bio prvak Škotske vratili na sam vrh.

Jedna od takvih mjera Caixinhe su natpisi na zidovima Ibrox Parka sa sloganom “We Are The People”, što predstavlja jednu od najpopularnijih navijačkih pjesama Rangersovih navijača, a natpis bi bio u gostujućoj svlačionici kako bi gostima time utjerali strah u kosti. No, možda najbizarnija odluka Caixinhe se tiče zabrane koju ima prema svojim igračima. Njegovi igrači mogu nositi kopačke svih boja osim jedne. Pogađate da se radi o zelenoj boji, koja je naravno zaštitni znak Celtica.

Koliko će ovakvi potezi Caixinhe pomoći Niki Kranjčaru i suigračima da naprave iskorak sljedeće sezone ostaje za vidjeti, no ako im navedeno pomogne da smanje zaostatak nad Celticom koji je očit i u samom igračkom kadru kojem klubovi raspolažu, Caixinha će zasigurno biti ponosan na mjere koje je uveo u klub s Ibroxa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.