Kreće groznica SP-a: Hrvatska – Australija pratite u Dubrovniku na tvrđavi Revelin

Kreće groznica SP-a: Hrvatska – Australija pratite u Dubrovniku na tvrđavi Revelin

U petak male ekrane zamjenite velikim LCD zidom na tvrđavi Revelin, te uz dobro društvo, glazbeno-scenski show, društvene i nagradne igre popratite prvi izlaz Vatrenih u Brazilu. Taraca se otvara u 21:30, a ulaz je slobodan

Svjetsko prvenstvo se polako približava, a Culture Club Revelin 6. lipnja 2014. službeno će otvoriti Taracu tvrđave Revelin koja će biti glazbeno-scenska navijačka zona za vrijeme trajanja prvenstva.

Za generalnu probu uoči velikog sraza s Brazilom hrvatski nogometaši će snage odmjeriti s Australijom, a utakmica će  se igrati 6. lipnja u Brazilu. Uoči početka SP-a u Brazilu hrvatska reprezentacija evocirat će uspomene sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj. Preciznije, posljednje utakmice koju smo uopće odigrali na Svjetskim prvenstvima! Bit će to posljednja provjera uoči SP-a za obje reprezentacije.

10435905_783829128308631_6472273042624734849_n

Tom prigodom Culture Club Revelin organizira pravi navijačko glazbeno-scenski show na taraci  tvrđave Revelin, kao uvertiru u bogat zabavno navijački program za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u nogometu.

Uz gledanje ove prijateljske utakmice posjetitelji će moći uživati u scensko-glazbenom showu, nagradnim i društvenim igrama s privlačnim nagradama.  Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, koji aktivno žele sudjelovati  bit će organiziran turnir u stolnom nogometu. Kako utakmica počinje tek iza jedan ujutro glazbeno-scenski show držat će vas budnima i potaknuti vaš navijački duh.

Uz natjecanje u stolnom nogometu Culture Club Revelin pripremio je i druge zanimljive nagrade (majice, lopte, sportske torbe) sve u duhu nadolazeće nogometne groznice. Za program pobrinut će se dubrovačka grupa ART  i atraktivne plesačice. Grupu ART čine od glazbenika koji su svirali ili sviraju u sastavima Crna Udovica i Atlantida. Kako se radi o najvećim  pop rock predstavnicima Dubrovnika,  možemo slobodno reći da će se na njihovom repertoaru naći presjek  od moderne produkcije do uspješnica iz prošlih desetljeća.

Uz grupu ART goste zabavljat će Culture Club Revelin crew:  DANCElectricPHILIPE, Audiometric crew:DJ Speed, dBA i  VJ PhiberOptic nadopunjeni sa MC Alenom  Bajdom.

Kao vrhunac ove uvertire za navijačko glazbeno-scensku manifestaciju “Brazil u Dubrovniku” na taraci Culture Cluba Revelin u velikoj nagradnoj  igri  uz druge atraktivne nagrade, najsretniji natjecatelj moći će osvojiti i LCD televizor .

Stoga u petak male ekrane zamjenite velikim LCD zidom na tvrđavi Revelin te uz dobro društvo, glazbeno-scenski show, društvene i nagradne igre popratite prvi izlaz Vatrenih u Brazilu. Taraca se otvara u 21:30, a ulaz je slobodan.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.