Kreće juniorsko Europsko prvenstvo hokejašica na travi

Kreće juniorsko Europsko prvenstvo hokejašica na travi

Hrvatske hokejašice (U18) počinju nastup na EP-u skupine III...

U Svetom Ivanu Zelina od ponedjeljka do subote na rasporedu je Europsko prvenstvo hokejašica na travi, djevojaka do 18 godina starosti u trećoj skupini, a na turniru će – osim Hrvatske – sudjelovati reprezentacije Bjelorusije, Gibraltara, Švicarske i Turske.

Hrvatskoj je domaćinstvo smotre Starog kontinenta pripalo nakon što je od organizacije odustala Bugarska, a susreti će se odigravati na terenu SRC Zeline.

Izbornik i trener reprezentacije Siniša Peranić pozvao je sedamnaest igračica, a Hrvatsku će predstavljati još i vođa ekipe Tin Matković te pomoćni trener Goran Pravica.

“Bjeloruskinje su favoritkinje, a Švicarska i Turska malo su iznad nas i Gibraltara, ako gledamo kvalitetu selekcija”, kratko je prokomentirao Peranić.

Hrvatska:
Zrinka Tadić, Iva Pali, Ana Karla Nikolić, Klaudija Puhelek, Josipa Žigrović, Una Litvić, Ivana Nina Nikolić, Marina Bastalec, Tea Bistrički (Zelina), Maja Grgurić, Kristina Marijanović, Petra Ćižmek, Ana Mikić, Nika Pravica (Zrinjevac), Petra Stojčić (Mladost), Nives Tisaj (Marathon) i Stela Snoj (Trešnjevka)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.