Krenula je 11. MTB zimska liga u Stazinama

Krenula je 11. MTB zimska liga u Stazinama

Osamdesetak vozača se tako našlo na startu dvaju utrka, dječje i glavne, kao i uvijek pozitivna atmosfera uz dozu natjecateljskog duha popratili su ovu rekreativnu utrku.

foto: http://3sporta.com

Krenula je 11. MTB zimska liga. Početak zimske lige na stazi u Stazinama krenula po planu, lijepo vrijeme na jednoj od najljepših staza lige koja se nalazi tik ispod Grobničkog dvorca uz sam potočić uz nove pokrovitelje lige Gianta i Smart Growa koji će uvelike olakšati organizaciju iste i usrećiti mnoge vozače svojim nagradama.

Osamdesetak vozača se tako našlo na startu dvaju utrka, dječje i glavne, kao i uvijek pozitivna atmosfera uz dozu natjecateljskog duha popratili su ovu
rekreativnu utrku. Staza je dinamična uz lijepe prolaze lokalnim šumicama utabanim putovima i prolazom kroz mali potočić. Publika se postavila na
zanimljivije dijelove i bodrila sve vozače koji su na kraju imali lijepi osmjeh na licu.

Organizator uz pomoć Općine Jelenje pobrinuo se da na kraju utrke vozači vrate svoje energije toplim grahom i čašom toplog čaja, a najsretniji su otišli doma kuponima sponzora Giant koji se dijele po sistemu lutrije, dok je Smart Grow nagradio najuspješnije prvoplasirane svojim proizvodima.

Ukupni pobjednik utrke bio je stari znanac lige Gregor Sikošek ispred našeg poznatog cestovnog biciklista Roberta Kišerlovskog koji je utrku iskoristio kao dio dnevnog treninga, a na trećem mjestu se našao Mateo Franković. Cestovnjaci su dominirali na MTB utrci bi mogao također biti naslov, ali svakako je najvažnije druženje i kretanje i u ovim zimskim danima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.