Krenule pripreme za finale Davis cupa…

Krenule pripreme za finale Davis cupa…

"Dvorana je ogromna i ako se napuni, atmosfera će biti odlična. Nadam se da ćemo imati ogromnu podršku publike", zaključio je Karlović.

Hrvatska teniska reprezentacija u nedjelju je počela pripreme za finalni susret Svjetske skupine Davis Cupa koji će se od 25. do 27. studenoga održati u Areni Zagreb.  Podlogu su u nedjelju isprobali Ivo Karlović i Mate Delić, a danas se očekuje da će hrvatska teniska reprezentacija biti na okupu u punom sastavu:  Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Franko ŠkugorMarin Draganja te već spomenuti Ivo Karlović i Mate Delić.

Svoje viđenje finala komentirao je Karlović rekavši: “Finale je poseban doživljaj, pogotovo što igramo kod kuće. Svi znamo da je zanimanje veliko, da su ulaznice vrlo brzo rasprodane i da nas čeka uzbudljiv vikend”, zaključuje naš Div sa Šalate  kojem je ovo povratak u reprezentaciju nakon četiri godine. Posljednji put bio je u sastavu 2012. u Buenos Airesu, baš u susretu protiv Argentine.

Prvi trening u Areni Zagreb odradili su i Argentinci, a od ponedjeljka svi će treninzi imati status službenih.

Jedan od njih hrvatski sastav imat će od 17 do 19 sati, s tim da će prvom dijelu tog treninga moći prisustvovati i gledatelji. U tu će svrhu biti u 17  sati otvoren ulaz A sa zapadne strane Arene Zagreb.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.