Kutak sveučilišnih igara - "Srce vjeruje, um ostvaruje!"

Krije li se u ekipi Sveučilišta Minho neki novi Ronaldo?

Krije li se u ekipi Sveučilišta Minho neki novi Ronaldo?

Kapetan nogometne momčadi Sveučilišta Minho kaže da su hrvatski reprezentativac Luka Modrić i Cristiano Ronaldo jako dobri prijatelji te da su najbolja prijateljstva ona koja se steknu u nogometu.

Foto: eug2016.com (Galerija)

Nogometna momčad sa Sveučilišta Minho iz Portugala kaže da je sretna što je portugalska nogometna reprezentacija osvojila zlato na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

‘Hrvatska nogometna reprezentacija je vrlo talentirana momčad, prije svega ova generacija ima puno mladih igrača koji su jako dobri. Portugal je kompletniji sastav i mislim da je to presudilo da Portugal pobijedi Hrvatsku. Možda je Hrvatska talentiranija momčad od Portugala’, izjavio je igrač Geovani Alves.

Kapetan Martins i suigrači Correia i Alves složili su se da je Hrvatska jako dobar sastav i s puno velikih zvijezda.

‘Hrvatska reprezentacija je stvarno dobra reprezentacija, neki od najboljih igrača su Perišić, Modrić, Ćorluka,a tu je naravno i Rakitić, momčad s puno zvijezda.’

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih uzora mladim nogometašima širom svijeta. Naravno i u Portugalskoj momčadi ima fanova igrača Real Madrida.

‘Cristiano je velika zvijezda u Portugalu, naravno i u cijelom svijetu. Svaki mladi igrač želi biti kao Cristiano, to je svima veliki san od rođenja. Ova momčad je jako dobra, i siguran sam da i u našem timu ima neki novi Ronaldo’, rekao je Bruno Correia.

Portugalci očekuju prolazak skupine i završetak natjecanja na jednom od prva tri mjesta.

‘Moja ekipa je spremna za natjecanje, već smo odigrali jednu utakmicu i pobijedili 2:0. Pripremali smo se tri tjedna. Idemo utakmicu po utakmicu. Vidjeti ćemo kakav će plasman biti na natjecanju. Zagreb je stvarno lijep grad, nismo imali previše vremena da posjetimo centar grada, ali prvi dojmovi su odlični’, rekao je trener Portugalaca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.