Kristina Ivanković osvojila novo srebro u bacanju kugle

Kristina Ivanković osvojila novo srebro u bacanju kugle

"Izuzetno mi je drago da se vraćam s dobrim rezultatima i ova medalja će mi dati novi poticaj da se nakon niza ozljeda ponovno uspješno vratim atletici na najbolji način“, rekla je Kristina

Kristina Ivanković/Foto: IN Portal

Na najljepši mogući način hrvatski atletičari i atletičarke završili su nastup na 5. IBSA Igrama za slijepe i slabovidne sportaše u Seulu.

Posljednjeg dana nastupa hrvatskih atletičara na IBSA igrama za slijepe i slabovidne Kristina Ivanković, članica AKOSI Agram iz Zagreba, osvojila je svoju drugu medalju. Kristina je za srebro kuglu bacila na 11.76 metara.

“Izuzetno mi je drago da se vraćam s dobrim rezultatima i ova medalja će mi dati novi poticaj da se nakon niza ozljeda ponovno uspješno vratim atletici na najbolji način”, rekla je Kristina.

Ruskinja Sofia Oksem bila je zlatna s bačenih 12.06 metara, a razlog za veselje i treće mjesto imala je i Hemala Demi Eni Kutty iz Malezije, koja je kuglu bacila 10.69 metara. Hrvatski atletičari i atletičarke u Seulu su ukupno osvojili pet medalja.

Natjecanje u Seulu traje od 8. do 18. svibnja, a natječu se sportaši iz 60 zemalja u atletici, plivanju, šahu, nogometu, goalballu, judu, dizanju utega, showdownu i kuglanju na deset čunjeva, pod sloganom “See with Passion, Run with Hope”. Za Hrvatsku su na Igrama nastupali Branimir Budetić, Marija Vidaček, Kristina Ivanković i Miljenko Vučić.

Spomenimo da je povratak u Zagreb iz Seula hrvatskih atletičara i atletičarki u utorak 19. svibnja, a u Hotelu Antunović u Zagrebu bit će organiziran svečani doček u 11 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.